Російські найманці обстрілювали позиції прикордонників зі стрілецької зброї та гранатометів

НАЗАД
27 серпня 2016 08:05

Незаконні збройні формування не припиняють провокаційні обстріли по позиціям українських військових, в тому числі місцям несення служби військовослужбовців Держприкордонслужби. Вчора ввечері вони двічі відкривали вогонь по контрольним постам прикордонникі

Незаконні збройні формування не припиняють провокаційні обстріли по позиціям українських військових, в тому числі місцям несення служби військовослужбовців Держприкордонслужби. Вчора ввечері вони двічі відкривали вогонь по контрольним постам прикордонників.

З 21.00 терористи більше години обстрілювали позиції контрольного посту «Мар’їнка», що на напрямку однойменного КПВВ. Вогонь вони вели зі стрілецької зброї та АГС з н.п. Олександрівка. 

А на Луганщині близько 19.30 російські найманці обстрілювали контрольний пост «Шахта Родіна». Вогонь вівся зі стрілецької зброї.

Під час цих обстрілів ніхто з прикордонників не постраждав.

Також відмітимо, що терористи відкрито нехтують життям та здоров’ям мирного населення відкриваючи вогонь на напрямку дорожніх коридорів в час, коли здійснюється пропуск громадян та транспортних засобів.

Нагадаємо, що вчора близько 13.00 бойовики відкрили вогонь по контрольному пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка». Випущена ворогом куля влучила в один з автомобілів, в якому перебував чоловік. У результаті цього наш співвітчизник отримав дотикове поранення спини. Прикордонники відразу викликали карету швидкої допомоги та надали первинну медичну допомогу. Через обстріл, аби убезпечити інших учасників руху тимчасово призупинявся  пропуск. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси