Риболовля не вдалася: у браконьєрів вилучили улов та 2 км заборонених сіток

НАЗАД
11 липня 2020 12:24

В Одеській області прикордонники Ізмаїльського загону виявили та припинили незаконний рибний промисел забороненими знаряддями.


Маючи інформацію про підозрілих осіб прикордонний наряд прибув на ранковий Картал. На озері, що неподалік від кордону з Румунією у Ренійському районі, саме промишляли двоє чоловіків, як з’ясувалося – місцевих жителів. Рибалити місцеві збиралися серйозно – у них вилучили 39 заборонених ліскових сіток, загальна довжина яких 2 км. Порушники встигли вбраконьєрити близько 70 кг риби: сазана, сома, ляща, окуня, товстолобика та карася. 
За даним фактом охоронці рубежу склали протоколи про грубе порушення правил рибальства та направили в підрозділ Нацполіції повідомлення про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення передбаченого ст. 249 Кримінального кодексу України «Незаконе зайняття рибиним, звіриним або іншим водним добувним промислом». 
Заборонені знаряддя лову вилучено. Браконьєрський улов до рішення суду передали на відповідальне зберігання у рибопромислове підприємство.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси