Разом ми - сила! За ініціативи медійників зібрано близько 2 млн гривень на квадрокоптери для прикордонників

НАЗАД
10 травня 2023 10:52

Повномасштабне вторгнення окупаційних військ рф, ще раз довело про силу та єдність українського народу.

Вся Україна об’єдналась проти підступного загарбника та стала форпостом і щитом усього цивілізованого світу. Коли Сили оборони вступили у жорстокі бої з агресором – благодійники усіх сфер діяльності об’єднались у міцний кулак і допомагають бити ворога.   

Завдяки тісній взаємодії Державної прикордонної служби України з громадськістю і благодійними організаціями в органи та підрозділи прикордонного відомства постійно надходять додаткові засоби для підсилення обороноздатності.

Благодійна організація «Благодійний фонд «24»», яка є ініціативою 24 телеканалу, акумулює добровільні внески своєї аудиторії на підтримку українського війська та здійснює закупівлю найнеобхіднішого для бойових підрозділів на передовій. Зокрема за зібрані кошти було придбано сучасні квадрокоптери, тепловізійні прилади та далекоміри на суму близько 2 млн гривень.

Днями директорка благодійної організації «Благодійний фонд «24»» Олена ФІЛЬ спільно з гендиректором телерадіокомпанії «Люкс» Романом АНДРЕЙКО передали закуплені засоби одному з прикордонних загонів, а вже сьогодні вони допомагають військовослужбовцям виконувати службові та бойові завдання.

Керівництво Держприкордонслужби дякує кожному та кожній за  благодійні донати та внесок у Перемогу. Завдяки небайдужим людям бійці на передовій відчувають міцний тил та підтримку громадськості.

Вірте в Сили оборони! Вірте в Україну!

Україна переможе!!!

Разом ми - сила!!!    

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси