Прориваючись через кордон, порушник «УАЗом» врізався в дерево

НАЗАД
10 лютого 2014 09:01

Співробітникам Луганського прикордонного загону надійшла інформація від російських прикордонників, що в напрямку України рухається автомобіль «УАЗ». Перетнути кордон він намагався в рай

У суботу співробітникам Луганського прикордонного загону надійшла інформація від російських прикордонників, що в напрямку України рухається автомобіль «УАЗ». Перетнути кордон він намагався в районі насаленого пункту Ізварине Краснодонського району.

На місце негайно було направлено додаткові прикордонні наряди, які невдовзі помітили порушника на автівці без номерних знаків. Перетнувши кордон, він спробував прорватися в глиб України та не реагував на вимогу про зупинку. Для зупинки транспортного засобу прикордонники здійснили попереджувальний постріл вгору. Сам же водій, не впоравшись з керуванням, зіткнувся з деревом, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Водій, який виявився 31-річним жителем Краснодонського району, травм не зазнав. В автомобілі чоловік перевозив 95 кг кедрових горіхів та 765 кг сухофруктів, зокрема курагу, чорнослив та інше.

Про даний випадок проінформовано представників митниці, співробітників СБУ, прокуратури та МВС. Попередня вартість товару, який чоловік дуже хотів доправити в Україну, сягнула понад 40 тисяч гривень.

Стосовно порушника складено протоколи за непокору вимогам співробітників Державної прикордонної служби України та незаконне перетинання державного кордону України. Розгляд справи відбудеться в суді.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси