Пробратися крізь кордон по-англійськи не вийшло

НАЗАД
30 червня 2021 12:49

У морському порту прикордонники Одеського загону затримали іноземця, який уночі пробирався на судно, аби потай дістатися Англії, де йому обіцяли гідний заробіток.

Чоловіка виявили цієї ночі в пункті контролю «Визирка», що знаходиться поблизу міста Южне.

Іноземець, перестрибнувши через паркан з колючим дротом, намагався непомітно дістатися одного з причалів, а далі – на судно закордонного прямування. Однак на заваді нічній пригоді порушника стали прикордонники.

Жодних документів іноземець із собою не мав. Чоловік повідомив прикордонникам, що є громадянином Албанії, в Україну потрапив кілька днів тому літаком з Саудівської Аравії, кінцевою точкою його маршруту мала стати Великобританія. Із прибуттям в Англію йому пообіцяли високооплачувану роботу. Також порушник повідомив, що невідома особа за 1000 євро допомагала йому дістатися з Києва до Одеси та мала згодом зустріти його вже у Великобританії, а паспортний документ, по якому він перетинав державний кордон, залишився в організатора подорожі.

«Вишуканий» план протиправної мандрівки зазнав фіаско – прикордонники затримали іноземця для проведення ідентифікації особи та притягнення до відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси