Прикордонники зупинили прорив «Фольксвагена» та виявили викрадений у Євросоюзі «Мерседес»

НАЗАД
24 грудня 2013 11:49

Сьогодні на Буковині прикордонники Чернівецького загону запобігли  прориву до Румунії автомобіля. Близько 8-ї години ранку у пункт пропуску «Порубне» на великій швидкості в&

Сьогодні на Буковині прикордонники Чернівецького загону запобігли  прориву до Румунії автомобіля.

Близько 8-ї години ранку у пункт пропуску «Порубне» на великій швидкості в’їхав автомобіль «Фольксваген» румунської реєстрації.  Водій автомобіля не реагував на вимоги прикордонного наряду про зупинку транспортного засобу, тому було застосовано пристрій для примусової зупинки. Автомобіль зупинили після пошкодження ним чотирьох коліс. В автівці, окрім водія, був ще пасажир, обидва громадяни України. Як з’ясувалося згодом, чоловіки були під дією алкогольного сп’яніння. Вони пояснили, що нібито не помітили пункту пропуску через туман. Наразі за дане правопорушення їм доведеться відповідати перед законом.

Крім того, у цьому ж пункті пропуску, в ході перевірки двох мікроавтобусів марки «Мерседес», за кермом яких були громадяни України та Румунії,  було виявлено заміни VIN-кодів транспортних засобів.

Здійснивши перевірку, правоохоронці встановили, що один із автомобілів  перебуває у розшуку на території Євросоюзу, як викрадений. Матеріали щодо затримання та транспортні засоби  передали співробітникам УМВС в Чернівецькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси