Прикордонники зупинили автомобіль «Fiat», на якому проривалися 3 громадян України

НАЗАД
30 грудня 2013 09:29

Напередодні вихідних  прикордонники Сумського загону запобігли  прориву автомобіля в пункті пропуску «Юнаківка», що на кордоні з Росією.

Напередодні вихідних  прикордонники Сумського загону запобігли  прориву автомобіля в пункті пропуску «Юнаківка», що на кордоні з Росією.

Легковий автомобіль «Fiat» української реєстрації прибув у пункт пропуску близько опівдня. Дещо знервована поведінка водія та двох пасажирів, які слідували разом з ним, викликала підозру у прикордонників  і ними було прийняте рішення про виведення даного транспортного засобу для проведення поглибленого огляду. Однак водій з незрозумілих причин не виконав вимогу прикордонного наряду, змінив напрямок руху та спрямував автомобіль у бік України. За декілька метрів до виїзду з пункту пропуску прикордонники зупинили та заблокували транспортний засіб. У ході з’ясування обставин правопорушення водій пояснити своїх дій так і не зміг. За результатами огляду громадян та транспортного засобу заборонених предметів не виявлено.

За порушення режиму в пункті пропуску, а також за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду 39-річному українцю доведеться відповідати перед судом. Наразі причини скоєного правопорушення з’ясовують  співробітники МВС. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси