Прикордонники затримали в «Борисполі» шахрая із Ізраїлю, а у «Гоптівці» - учасника масових заворушень

НАЗАД
31 березня 2016 11:23

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» арештували громадянина Ізраїлю.  Під час заходів перевірк

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» арештували громадянина Ізраїлю.  Під час заходів перевірки на нього спрацювала база даних Інтерполу. Порушника, який прибув із Ізраїлю, розшукували правоохоронні органи цієї країни за шахрайство, відмивання коштів та підробку документів.

Про затримання поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м.Київ.    Громадянина Ізраїлю передано співробітникам відділу поліції в аеропорту «Бориспіль».

Також учора прикордонники Харківського загону у пункті пропуску «Гоптівка» затримали громадянина України, який намагався виїхати до Росії.    Стосовно українця прикордонники виконали доручення Національної поліції України в Харківській області. Затриманого громадянина передано співробітникам поліції. Він розшукувався правоохоронцями за масові заворушення, що проходили у 2014 році.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси