(ВІДЕО) Прикордонники затримали іноземця – головного організатора незаконного переправлення осіб через кордон

НАЗАД
05 лютого 2022 13:25

Головного організатора незаконного переправлення осіб через кордон – громадянина Узбекистану, затримали учора у м. Вишневе Київської області.

Заходи з викриття проводились у рамках кримінального провадження за ст.332 ККУ (Незаконне переміщення осіб через кордон), відкритого за матеріалами головного оперативно-розшукового відділу Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» ДПСУ.  

Правопорушника, громадянина Узбекистану, затримано безпосередньо під час передачі 800 доларів США за виготовлення підробленої візової етикетки Німеччини та подальшу організацію незаконного переправлення осіб через кордон до країн Європейського Союзу.  

В ході обшуків за місцем проживання особи в м. Києві правоохоронці виявили та вилучили кошти, отримані під час першої частини неправомірної грошової винагороди, мобільні телефони, сім-карти різних мобільних операторів, печатку, документацію та чорнові записи, що можуть бути речовими доказами в справі.

На даний час громадянина Узбекистану 1988 року народження затримано в порядку ст.208 КПК України. Йому оголошену підозру в скоєнні злочину, відповідальність за який передбачено ст.332 КК України, обирається запобіжний захід.

Заходи проводились спільними оперативно-слідчими групами у складі Головного оперативно-розшукового відділу ОКПП «Київ» ДПСУ, СУ ГУНП в Київській області, Управління міграційної поліції у Київській області  у м. Київ, за процесуального керівництва прокуратури Київської області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси