Прикордонники затримали дві «Toyota Sequoia», які їхали в Росію

НАЗАД
25 травня 2016 09:40

Учора на прикордонно-митний контроль у пункт пропуску «Юнаківка» на виїзд з України одночасно прибули два автомобілі «Toyota Sequoia» молдовської реєстрації. Керувал

Учора на прикордонно-митний контроль у пункт пропуску «Юнаківка» на виїзд з України одночасно прибули два автомобілі «Toyota Sequoia» молдовської реєстрації. Керували транспортними засобами громадянин України та громадянин Молдови.

Під час здійснення поглибленого огляду транспортних засобів та проведення повної ідентифікації номерів агрегатів, охоронці кордону виявили ознаки можливого внесення змін в ідентифікаційні номери вузлів та агрегатів обох автомобілів.

Наразі позашляховики 2011 та 2012 років випуску разом з водіями передали представникам поліції для проведення відповідних подальших перевірок.

Ще один автомобіль прикордонники зупинили в пункті пропуску «Тиса». Автомобіль «БМВ», який слідував на виїзд з України, прикордонники Чопського загону вивели для додаткової перевірки. Було встановлено, що під реєстраційним номером даного автомобіля в Україну в’їжджав мікроавтобус. Зараз проводяться перевірочні заходи з метою з’ясування обставин щодо виявленого транспортного засобу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси