Прикордонники затримали 7 військовозобов’язаних, один із них ніс боєприпаси

НАЗАД
14 квiтня 2023 14:15

Минулої доби прикордонники Чернівецького загону припинили три спроби незаконного перетинання кордону, затримали 7 громадян України призовного віку та вилучили бойові набої.

Зокрема учора вдень за кілька сотень метрів від українсько-румунського кордону охоронці кордону відділу прикордонної служби «Герца» затримали порушника. Під час огляду документів та особистих речей у мешканця Херсонської області вилучено 12 набоїв різного калібру до бойові зброї.  Після оформлення відповідних документів правопорушника передано співробітникам Нацполіції.  Направлено повідомлення про виявлення ознак порушення ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Ще шістьох військовозобов’язаних було затримано прикордонними нарядами на контрольних постах у Сокирянському та Вижницькому районах Чернівецької області. Чоловіки не змогли пояснити мету свого прибуття до контрольованих прикордонних районів. Порушниками виявилися мешканці Чернівецької та Харківської областей.

Усіх затриманих осіб військовослужбовці доставили до прикордонних підрозділів для складання документів за  ст.204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси