Прикордонники затримали «Lexus» та два автомобілі «Форд» з підробленими номерами та документами

НАЗАД
24 грудня 2015 17:02

Сьогодні вночі у ході проведення спеціальних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності у контрольованому прикордонному районі оперативні співробітники Сумського загону та Національної поліці

Сьогодні вночі у ході проведення спеціальних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності у контрольованому прикордонному районі оперативні співробітники Сумського загону та Національної поліції на автошляху «Білопілля–Рижівка–Іскрисківщина» зупинили автомобіль української реєстрації «Lexus RX 350» під керуванням нашого співвітчизника.

Під час перевірки документів на автомобіль правоохоронці виявили ознаки можливої підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також ознаки можливої підробки (заміни) ідентифікаційних номерів кузова та шасі. Іномарку 2013 року випуску вилучили встановленим порядком та передали компетентним правоохоронним органам для проведення відповідних подальших перевірок.

Крім того минулої доби прикордонники Бердянського загону у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» виявили невідповідність номера кузова з даними технічного паспорта автомобіля «Форд» 2013 року випуску. Водія та автомобіль для перевірки передано співробітникам поліції в Херсонській області.

А через пункт пропуску «Тиса» автомобілем такої ж марки громадянин Угорщини намагався потрапити в Україну за підробленим дорученням на право керування автівкою. Прикордонники Чопського загону затримали автомобіль до з’ясування обставин.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси