Прикордонники виявили українця та «Мерседес», яких розшукували правоохоронці

НАЗАД
11 березня 2017 10:38

На Закарпатті прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Тиса» зупинили автомобіль «Мерседес» української реєстрації. У ході прикордонного контролю на нього спрацювала бази даних Інтерполу.

Вчора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники ОКПП «Київ» виявили та затримали Українця, якого розшукували правоохоронні органи. Чоловік саме прилетів в Україну рейсом з Мінська. Під час перевірки документів було виконано доручення Нацполіції України. З’ясувалося, що його розшукували правоохоронці Чернігівської області за незаконне заволодіння транспортним засобом відповідно до ч.2 ст. 289 ККУ. Даного громадянина передано співробітникам поліції.

А на Закарпатті прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Тиса» зупинили автомобіль «Мерседес» української  реєстрації. Нею на виїзд з України слідував наш співвітчизник. У ході прикордонного контролю спрацювала бази даних Інтерполу. Виявилося, що автівка 2007 року випуску перебуває у розшуку, як викрадений транспортний засіб. Легковик було викрадено у жовтні 2016 року на Рівненщині. Прикордонники поінформували Укрбюро Інтерполу та передали автомобіль співробітникам поліції в Закарпатській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси