Прикордонники виявили у двох іноземців фальшивий документ та чужий паспорт

НАЗАД
02 листопада 2018 10:16

Двох іноземців з фальшивим та чужим документами виявили у повітряному та залізничному пунктах пропуску співробітники Держприкордонслужби минуло доби.

Громадянина Туреччини з підробленою ІD-карткою прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту зупинили в пункті пропуску «Бориспіль». Під час здійснення прикордонного контролю він надав закордонний паспорт громадянина Туреччини та ІD-картку громадянина Франції, яка виявилася з ознаками повної підробки. В подальшому правоохоронці з’ясували, що іноземець мав намір через декілька днів вилетіти з України до Будапешта використовуючи заздалегідь придбаний квиток.

Іноземцю відмовлено в перетині державного кордону та повернуто зворотним рейсом. Також громадянину Туреччини заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

А в пункті пропуску «Харків-пасажирський» прикордонники Харківського загону  у  громадянина Азербайджану  виявили чужий документ з  установчими даними іншої особи. Іноземець у такий спосіб планував потрапити до Росії поїздом  «Харків – Москва».

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 357 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).   Особу передано співробітникам Нацполіції у Харківській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси