Прикордонники викрили на кордоні з Польщею два псевдоподружжя

НАЗАД
03 серпня 2024 13:11

Під час перевірки документів у пункті пропуску «Шегині» та «Львів» прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону викрили два псевдоподружжя – чоловіки за допомогою фіктивних шлюбів із жінками з інвалідністю намагалися виїхати за кордон.

28-річний уродженець Черкащини одружився на 10 років молодшій за себе жінці, особі з інвалідністю 2-ї групи, щоб виїхати за кордон. Як з’ясувалося, після переправлення чоловіка, жінка одразу планувала повернутись в Україну. Скільки «коханий» мав заплатити, «дружина» так і не розповіла, та запевняла, що це товариська послуга і вона абсолютно безкоштовна. Випадок зафіксували прикордонники у  пункті пропуску «Шегині».

А в пункті пропуску «Львів» викрили псевдоподружжя, яке проявляло й акторську майстерність. До останнього «пара» трималась за руки та вдавали закоханих. Цікаво, що в цей самий час справжня дружина чоловіка, який намагався незаконно виїхати, прямувала на виїзд з України через пункт пропуску «Шегині». Коли ж дізналась, що плани чоловіка викрили - повернулась та приїхала до нього. Шлюб «пара» уклала наприкінці червня. Незадовго до цього реальне подружжя розлучилось. 42-річного черкасця через кордон прикордонники не пропустили. 

А оперативні співробітники 7 прикордонного Карпатського загону направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси