Прикордонники виявили засоби прихованого спостереження, які везли до Криму

НАЗАД
04 серпня 2015 11:43

Прикордонники Херсонського загону під час здійснення заходів контролю на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією

Прикордонники Херсонського загону під час здійснення заходів контролю на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим виявили  «шпигунські» засоби у одному з автомобілів.

Учора на виїзд з материкової частини в контрольний пункт «Каланчак» прибув автомобіль «VW» під керуванням громадянина України, який проживає у Криму. Під час огляду транспортного засобу прикордонники помітили у сумці кастет тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду. В подальшому правоохоронці спільно з працівниками митниці у водія виявили 5 ножів, стартовий пістолет системи «Наган», пристрої для прихованої відеозйомки та прослуховування.

Зі слів водія дані речі йому були даровані особами прізвища та імена яких він не пам’ятає та використовувались для надання консультаційних послуг в сфері охоронної діяльності, оскільки працює консультантом в охоронній фірмі.

Громадянина передали співробітникам МВС для проведення слідчих дій та складання необхідних документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси