Прикордонники в аеропорту «Бориспіль» припинили дві спроби дачі хабара

НАЗАД
10 квiтня 2015 09:55

Учора під час перевірки документів у  27-річного громадянина Азербайджану, який прибув рейсом з Тбілісі, останній запропонував прикордоннику Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ&

Учора під час перевірки документів у 27-річного громадянина Азербайджану, який прибув рейсом з Тбілісі, останній запропонував прикордоннику Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» «винагороду» в розмірі 100 доларів США за позитивне вирішення питання щодо його пропуску в Україну.

Стосовно громадянина, який не зміг вказати мети своєї поїздки, було прийнято рішення про відмову у пропуску через кордон та найближчим часом буде повернуто зворотним рейсом.

Також учора мав місце подібний випадок з 37-річним громадянином Туркменістану, який запропонував прикордонникам 50 доларів США. Про дані правопорушення було повідомлено співробітників міліції.

Державна прикордонна служба України ще раз звертається до громадян, які прямують через державний кордон, не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями. Нагадуємо, що за спробу дачі хабара передбачена кримінальна відповідальність.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси