Прикордонники неподалік кордону зі Словаччиною затримали 16 громадян В’єтнаму

НАЗАД
20 червня 2018 09:49

Незаконних мігрантів доставлено у відділ прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів.

Велику кількість нелегальних мігрантів із В’єтнаму, які намагались незаконно потрапити до Словаччини, затримали сьогодні вночі прикордонники Чопського загону. Порушників виявили після спрацювання сигналізаційного пристрою.

У район можливого незаконного перетину державного кордону невідомими особами вибула група реагування від відділення «Оноківці». Військовослужбовцям вдалось зупинити правопорушників після подолання ними загороджувального паркану. Затримані, серед яких 12 чоловіків та 4 жінки, не мали при собі жодних документів та назвались громадянами В'єтнаму.

Незаконних мігрантів доставлено у відділ прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після з’ясування особи правопорушників та усіх обставин їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси