Прикордонники не допустили переміщення через кордон майже 5 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
24 сiчня 2017 10:37

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби запобігли кільком спробам незаконного переміщення через державний кордон тютюнової контрабанди.

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби запобігли кільком спробам незаконного переміщення через державний кордон тютюнової контрабанди.

Так, прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону під час патрулювання помітили автомобіль, який зупинився неподалік від кордону. З нього вийшли троє невідомих осіб з пакунками та направилися в бік держрубежу. З метою недопущення незаконного переміщення товарів контрабанди через кордон військовослужбовці відразу направилися до невідомих. Побачивши прикордонників, порушники покинули пакунки та вдались до втечі. Одного з правопорушників прикордонники невдовзі затримали. Ним виявився 26-річний громадянин України, житель селища Луг Рахівського району.

Поблизу кордону контрабандисти залишили 6 пакунків, в яких знаходилось 3700 пачок сигарет марки  «Джин-Лінг». Тютюнові вироби наразі доставлено до відділу прикордонної служби «Ділове».

Ще понад 1,5 тисяч пачок сигарет затримали в залізничному пункті пропуску «Ягодин». Їх виявили поїзді «Київ – Варшава» прикордонники Луцького загону спільно з представниками митниці у міжстельовому просторі одного з вагонів. Також 220 пачок сигарет виявили у автомобільному пункті пропуску «Ягодин». Перемістити сигарети до Польщі під сидінням авто  «Опель» намагався громадянин України.

Ще в двох пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Порубне» контрабандне куриво у кількості 547 пачок було виявлене в паливних баках та лонжеронах автівок. З прихованим товаром по той бік кордону прямували громадяни Польщі та Румунії. До того ж у громадянина Румунії через контрабанду сигарет вилучили автомобіль за 100 тисяч гривень.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси