Прикордонники Харківського загону отримали дрони-камікадзе

НАЗАД
21 лютого 2024 17:06

За підтримки начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, начальника Харківської РВА Володимира Усова та волонтерів прикордонникам, які виконують завдання на Харківському напрямку, передали сто FPV дронів та три Mavic 3.

«Комплекси з маневреними квадрокоптерами здатні на значній відстані вражати техніку та живу силу противника. Це значно посилить потенціал та наддасть можливості охоронцям державних рубежів нищити ворога ще більш влучно. Така підтримка це ще один приклад згуртованості всього українського народу для знищення агресорів, аби на нашій землі настав Мир», - сказав Сергій Соколовський, начальник Харківського прикордонного загону.

«Окрім дронів та квадрокоптерів, завдяки спільним зусиллям з волонтерами спрямували для потреб прикордонників систему відеоспостереження за місцевістю. У сучасній війні використання дронів стало одним з головних засобів боротьби. Тож спільними зусиллями будемо забезпечувати наших захисників необхідною технікою та обладнанням», – сказав Олег Синєгубов.

Як зазначив Володимир Усов, ці безпілотники здатні переносити вантажі вагою до 2 кілограмів та будуть ефективно використовуватися в роботі прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси