Прикордонники експерименту «Нові обличчя кордону» вдосконалювали теоретичні та практичні знання з поглибленої перевірки документів

НАЗАД
26 сiчня 2016 13:06

Прикордонники, які були відібрані в рамках пілотного проекту «Нові обличчя кордону» та нині несуть службу в аеропорту «Київ&

Прикордонники, які були відібрані в рамках пілотного проекту «Нові обличчя кордону» та нині несуть службу в аеропорту «Київ», продовжують вдосконалювати свої теоретичні та практичні навички. До їх навчання долучилися офіцери Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України. Експерти провели з прикордонниками практичне заняття з особливостей поглибленої перевірки документів.

У ході тренінгу персонал відділу прикордонної служби «Жуляни» поряд з теоретичними знаннями міг на практиці ознайомитися з натурними зразками нових паспортних документів з колекції Головного експертно-криміналістичного центру прикордонного відомства та останніми виявленими методами їх фальсифікації, що були зафіксовані протягом минулого року.

Крім того, розглядалися особливості та порядок використання спеціальних технічних засобів поглибленої перевірки документів і робота з базами даних. При цьому для проведення практичного заняття використовувались наявні в підрозділі технічні засоби поглибленої перевірки документів. Заняття проходило у вигляді діалогу «запитання-відповідь» та практично демонструвалась робота з виявлення підробок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси