Прикордонники Донецького загону та представниця фонду «Крим» відвідали «Республіку Пілігрім»

НАЗАД
06 лютого 2015 15:24

Учора прикордонники Донецького загону спільно з представником   польсько-українського благодійного фонду «Крим» відвідали дитячий центр реабілітації «Республ

Учора прикордонники Донецького загону спільно з представником   польсько-українського благодійного фонду «Крим» відвідали дитячий центр реабілітації «Республіка Пілігрим», що у м. Маріуполі. Фонд «Крим» надає допомогу людям на сході України, які потерпіли в результаті російської агресії, в тому числі допомагає дітям і дитячим будинкам, а також вимушеним переселенцям.

Заступник голови фонду Оксана Кузьма разом з прикордонниками Донецького прикордонного загону привезли для вихованців ЦДР «Республіка Пілігрим» теплі речі, взуття, комп'ютер, продукти харчування та інші необхідні речі, зібрані волонтерами у Німеччині та Польщі.

На сьогодні в центрі дитячої реабілітації «Республіка Пілігрим» проходять реабілітацію близько 70 підлітків. Це діти, яких забрали з підвалів та вулиць. Директор «Республіки Пілігрим» Тетяна Карпухіна дуже дякувала всім, хто не забув і підтримав дітей, і  особливо в такий непростий для всіх період.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси