Прикордонники Чернівецького та Мукачівського загонів виявили на кордоні понад 10 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
19 вересня 2015 13:40

Учора  прикордонники Чернівецького загону виявили гужову підводу, за допомогою якої порушники намагалися здійснити незаконне переміщення  18 пакунків тютюнових виробів до Руму

Учора  прикордонники Чернівецького загону виявили гужову підводу, за допомогою якої порушники намагалися здійснити незаконне переміщення  18 пакунків тютюнових виробів до Румунії.

Оглядаючи прилеглу до кордону територію, прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» виявив підводу,  на якій знаходилося вісім пакунків тютюнових виробів. В ході пошуку власників гужового транспорту групою реагування  згодом  були виявлені  ще десять пакунків сигарет, що лежали на землі за 100 метрів від знахідки. В подальшому тютюнові вироби марки «Марбле», «Фест» та  «NZ» без акцизної марки, у загальній кількості майже 9 тисяч пачок, будуть передані представникам ДФС України в Чернівецькій області.

А  на ділянці відповідальності відділу «Ділове» Мукачівського загону в ході моніторингу кордону прикордонники виявили схованку, в якій знаходилися  3 пакунки тютюнових виробів. В  них знаходилися тютюнові вироби марок «JIN LING» та «Ritm classik» у кількості 1,5 тисяч пачок сигарет. Також ще 6 пакунків з тютюновими виробами групою реагування  відділу «Ділове» було знайдено ввечері.  Тютюнові вироби у кількості 2890 пачок «JING LING» з акцизною маркою «FOR DUTY FREE ONLY» доставлено на відділ прикордонної служби «Ділове».

Виявлені прикордонниками Мукачівського загону контрабандні товари будуть передані встановленим порядком компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси