Прикордонники України та Китаю обмінялися досвідом з охорони кордону

НАЗАД
17 вересня 2013 14:24

Сьогодні до Адміністрації Державної прикордонної служби України прибула делегація  Міністерства громадської безпеки Китайської Народної Республіки на чолі з заступником  начальника Управл

Сьогодні до Адміністрації Державної прикордонної служби України прибула делегація  Міністерства громадської безпеки Китайської Народної Республіки на чолі з заступником  начальника Управління прикордонної служби генерал-майором Чжу Цимином.

Цей візит відбувся в рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між прикордонними відомствами двох країн, укладеного два роки тому. Під час п’ятиденного перебування  в Україні китайські прикордонники ознайомляться зі специфікою охорони державного кодону України, діючою системою прикордонного контролю в міжнародному аеропорту  «Бориспіль», станом протидії організованій злочинності та підготовки кадрів для Держприкордонслужби України.

Як зазначив Голова Держприкордонслужби Микола Литвин, обмін досвідом щодо організації прикордонної служби та взаємодії між контролюючими службами України та Китаю сприятиме подальшій співпраці між  правоохоронними відомствами обох країн.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси