Прикордонники «виловили» 2 кілометри трубопроводу та 400 літрів спирту

НАЗАД
27 червня 2014 13:17

Учора в Одеській області прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили трубопровід для перекачування спирту. В ході відпрацювання наявної попередньої інформації прикордонники відділу «Лима

Учора в Одеській області прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили трубопровід для перекачування спирту.

В ході відпрацювання наявної попередньої інформації прикордонники відділу «Лиманське» здійснювали перевірку дна Кучурганського лиману. В результаті проведених заходів охоронці кордону виявили трубопровід, який вів до українського берега з боку Республіки Молдова. Рідина, що містилась у трубопроводі, мала характерний запах спирту.

Щоб демонтувати незаконний трубопровід, прикордонникам знадобилась допомога добровільних громадських формувань та сільськогосподарська техніка. Після демонтажу трубопроводу з’ясувалося,  що його довжина склала 2 кілометри,  а діаметр пластикової труби  - 32 мм.

Спирт, що було злито з демонтованого трубопроводу, вилучено та передано представникам податкової міліції. Правоохоронці здійснюють заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності. Вартість спирту склала 14 тисяч гривень.

Нагадаємо, з початку року це вже четвертий випадок затримання прикордонниками Білгород-Дністровського загону спирту та горілчаних виробів, всього було вилучено 2326 літрів спирту, понад 360 літрів коньяку та майже 280 літрів інших горілчаних виробів.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси