Прикордонники «Борисполя» навчалися надавати першу медичну допомогу

НАЗАД
16 липня 2015 11:50

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно зі працівниками аеропорту «Бориспіль» відточув

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно зі працівниками аеропорту «Бориспіль» відточували майстерність у надані першої медичної допомоги потерпілим.

Кожного дня послугами аеропорту користуються десятки тисяч пасажирів і як наслідок існує ймовірність того, що комусь із них стане зле. Саме з цією метою інструктори мережі медичних клінік «Добробут» провели практичні курси з надання першої медичної допомоги. У ході навчання викладали не лише теорію надання допомоги, а й розповіли багато прикладів з власної практики коли вчасно надана первинна медична допомога рятувала життя людей. Це, звісно, додатково стимулювало слухачів до більш наполегливого засвоєння матеріалу.   

Тривалість курсів склала три тижні. Протягом цього часу персонал, що проходив навчання здобув навички порятунку потерпілих в місцях скупчення людей, відновлювати дихання та правильно поводитися в разі зупинки серця.

По завершенню навчання слухачі курсів склали екзамени за результатами яких отримали сертифікати про успішне закінчення навчання.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси