Прикордонник Львівського загону став срібним призером на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

НАЗАД
09 травня 2023 12:08

З 2 по 7 травня у місті Тістед (Данія) відбувся чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед чоловіків, жінок та юніорів. Загалом збірна України здобула 16 золотих медалей, 11 срібних та 5 бронзових.

Участь у змаганнях взяв військовослужбовець Львівського прикордонного загону майстер спорту України вихованець фізкультурно-спортивного клубу «Гармонія» міста Глухів майор Степанов Андрій. У ваговій категорії до 74 кг Андрій посів ІІ місце та став срібним призером чемпіонату Європи з пауерліфтингу. 

Незмінним тренером Андрія з 2014 року залишається Фелікс Колтаков – заслужений тренер України майстер спорту України з пауерліфтингу. У своєму дописі у Fаcebooк він привітав Андрія з перемогою: «Андрій Степанов - срібний призер чемпіонату Європи з пауерліфтингу!!!

У Данії триває чемпіонат Європи з пауерліфтингу. Вихованець ФСК Гармонія Глухів Андрій Степанов виборов срібло серед чоловіків у ваговій категорії до 74 кг з результатом в сумі триборства 687,5 кг (присідання 270 кг + жим лежачи 165 кг + станова тяга 252,5 кг). Наші вітання спортсмену!

Слава Україні! Героям Слава!» - написав Фелікс Володимирович.

На сьогодні Андрій має великий багаж перемог. Він є майстром спорту України з пауерліфтингу, багаторазовим чемпіоном та призером змагань. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці.

«Хочу подякувати керівництву Держприкордонслужби за надану можливість тренуватись та брати участь у змаганнях у такий не легкий для нашої держави час» – зазначив прикордонник.

Щиро радіємо та вітаємо Андрія! Бажаємо міцного здоров’я, наполегливості, наснаги та нових здобутків! Вперед до перемог, чемпіоне!!!

ПИШАЄМОСЬ!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси