Прикордонні аналітики України та Угорщини провели робочу зустріч з удосконалення інформаційної взаємодії

НАЗАД
28 вересня 2019 12:02

З 24 по 26 вересня в Ужгороді експерти Державної прикордонної служби України та Головного Управління поліції Угорщини провели чергову робочу зустріч.

Зокрема прикордонні аналітики України та Угорщини визначили шляхи удосконалення інформаційної взаємодії, у тому числі практичного впровадження принципів Спільної інтегрованої моделі аналізу ризиків CIRAM-2.0 під час опрацювання спільного аналізу загроз на українсько-угорській ділянці державного кордону.

Водночас експерти домовились здійснити спільний графічний порівняльний аналіз результатів затримань правопорушників, який надаватиме змогу встановити найбільш уразливі ділянки кордону, а також започаткувати з наступного року обмін інформаційними повідомленнями щодо нових способів здійснення протиправної діяльності у сфері безпеки державного кордону та виявлення підроблених документів. 

Зазначені заходи забезпечать прийняття своєчасних та більш ефективних  управлінських рішень з протидії протиправній діяльності на державному кордоні.

Варто зазначити, що співпраця аналітиків прикордонних відомств України та Угорщини триває з 2006 року. Завдяки якій підвищено рівень та надійність охорони спільного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси