Представники НЗФ заробляють гроші на пропуску громадян на підконтрольну українській владі територію

НАЗАД
07 квiтня 2018 09:21

Останнім часом спостерігається нерівномірність пасажиропотоку через КПВВ, особливо «Новотроїцьке». Громадяни, як на особистому автотранспорті, так і в автобусах, прибувають значними партіями раз на пів години-годину.

Останнім часом спостерігається нерівномірність пасажиропотоку через КПВВ, особливо «Новотроїцьке». Громадяни, як на особистому автотранспорті, так і в автобусах, прибувають значними партіями раз на пів години-годину. Як зазначають самі подорожуючі – таку ситуацію створюють представники НЗФ, налагоджуючи власний бізнес. За пришвидшення руху вони вимагають плату.

Про таку саму ситуацію пишуть громадяни України, які вимушено лишаються на тимчасово окупованій території, і в соцмережах. Громадяни описують «такси» бойовиків за пришвидшений проїзд і нелюдські умови, в яких доводиться перетинати лінію зіткнення.

Тоді, як перед Великодніми святами пасажиропотік стає більш інтенсивним – збільшилася і жага бойовиків до наживи. Громадяни зауважують, що якби черг не було, то ніхто б за пропуск не платив, а так – доводиться.

Відмітимо, що українські прикордонники неодноразово стикалися з ситуаціями, коли незадовго до закриття КПВВ з тимчасово окупованої території прибувала значна кількість громадян. Військовослужбовці Держприкордонслужби готові до подібних провокацій НЗФ та в разі потреби відразу збільшується кількість прикордонних нарядів, аби громадяни мали змогу швидше перетнути лінію розмежування і ні в якому разі не лишилися в сірій зоні після закриття контрольних пунктів в'їзду-виїзду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси