Правоохоронці викрили схему відправки українок у сексуальне рабство до Чеської Республіки

НАЗАД
02 березня 2023 12:00

На Одещині прикордонники блокували канал трансферу жінок для сексуальної експлуатації.

Протиправну схему припинили в ході контролю за вчиненням злочину під час спроби відправки чотирьох жінок-українок за кордон. Жертв торгівлі спочатку намагались вивезти рейсовим автобусом до Республіки Молдова, а потім доставити до Чеської Республіки. Здебільшого на «гачок» сутенера потрапляли молоді жінки переважно з малозабезпечених родин. Зловмисник запрошував їх буцімто на високооплачувану роботу за кордоном, насправді ж вербував до борделів. За якісне виконання своєї роботи обіцяв дівчатам заробіток від 200 євро за добу.

Наразі фігуранта злочинної схеми затримано, йому повідомлено про підозру за ч.1 та ч.2 ст. 149 «Торгівля людьми» Кримінального кодексу України.

Заходи з викриття міжнародного каналу торгівлі людьми проводились оперативниками Одеського прикордонного загону спільно з представниками міграційної поліції ГУНП в Одеської області та слідчими відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції №1 за процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури м. Одеси.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси