Правоохоронці ліквідували канал, яким незаконно переправляли в Угорщину, Румунію та Словаччину військовозобов’язаних чоловіків

НАЗАД
07 квiтня 2023 15:29

Угруповання, яке займалося переправленням через кордон військовозобов’язаних чоловіків, викрили правоохоронці на Закарпатті.

До угруповання входили мешканці Закарпаття, кожен із яких виконував своє завдання. «Клієнтів» зловмисники підшукували у всіх регіонах України, а далі переправляли їх до Угорщини, Румунії або Словаччини.

Днями, у ході кримінального провадження, відкритого за матеріалами оперативників Мукачівського прикордонного загону, спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону, Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України та ГУ НП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону затримали трьох фігурантів, які саме намагались переправити через українсько-словацький кордон п’ятьох громадян України.

Зловмисників заскочили на гарячому, у момент отримання коштів за незаконний трансфер. Усього, з п’яти осіб, переправники мали одержати 20 400 доларів США.

Трьом фігурантам кримінального провадження вже повідомили про підозру у вчиненні ними злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси