Порушника з Узбекистану виявили на «зеленому» кордоні, а його паспорт - в пункті пропуску

НАЗАД
16 вересня 2013 14:14

Учора прикордонники Чернігівського загону на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Гірськ», за 10 метрів від лінії державного кордону, затримали двох осіб.  <

Учора прикордонники Чернігівського загону на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Гірськ», за 10 метрів від лінії державного кордону, затримали двох осіб. Вони намагались незаконно перетнути державний кордон України поза пунктом пропуску на напрямку українського населеного пункту Сеньківка та російського Чорноземний Городок. Правоохоронці встановили, що один з порушників, зі слів, є громадянином Узбекистану, а інший - наш співвітчизник.

Трохи згодом в пункті пропуску «Сеньківка», що в Чернігівській області, прикордонники спільно з представниками митниці виявили в автомобілі «Форд» 4 набої для травматичного засобу «ОСА». На них спрацював прикордонний службовий собака. Здійснюючи подальший огляд транспортного засобу, в особистих речах водія було знайдено пристрій для отримання негласної інформації у вигляді авторучки, а під чохлом коробки передач - паспорт громадянина Узбекистану, якого напередодні затримали разом з громадянином України на «зеленому» кордоні.

Наразі затримані доставлені до прикордонного підрозділу для складання процесуальних документів та з'ясування обставин правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси