Помічених з літака «Diamond» порушників прикордонники наздогнали та затримали на катері морської охорони

НАЗАД
20 березня 2015 11:19

Учора під час планового моніторингу морської ділянки державного кордону літаком «Diamond» було виявлено рибалок, які займалися незакон

Учора під час планового моніторингу морської ділянки державного кордону літаком «Diamond» було виявлено рибалок, які займалися незаконним виловом риби.

Льотчики помітили одномоторний човен з двома чоловіками на борту  близько опівдня.  Рибалки саме перевіряли риболовні сітки. Зрозумівши, що їх «риболовля» розкрита, чоловіки завели мотор та спрямували човен у бік  гирла Дунаю.

Інформацію про порушників прикордонного режиму з літака було негайно передано у центр управління службою Одеського загону морської охорони. З метою затримання порушників на перехоплення вирушив катер морської охорони, який за лічені хвилини наздогнав човен та відбуксирував його до причалу на ділянці відділу «Вилкове». З’ясувалося, що реєстрація на човен у нашого співвітчизника закінчилася в минулому році, а її продовження господар нібито планував здійснити з початком весняної навігації, а тим часом сподівався встигнути потай ще трохи порибалити без дозволу.

На порушників складено протоколи про адміністративне правопорушення та накладено штраф.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси