Підроблені паспорти, чужі, недійсні документи, фальшиві відмітки – і не тільки це прикордонники виявляють під час паспортного контролю

НАЗАД
31 сiчня 2021 13:14

Минулого року в пунктах пропуску на державному кордоні прикордонниками виявлено майже 2600 осіб з недійсними документами. 526 осіб прямували з підробленими та чужими паспортами.

Ще 268 осіб були без документів. Також протягом 2020 року під час заходів прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби виявили майже 270 фальшивих відміток Держприкордонслужби про перетинання кордону.

Черговий випадок стався учора в пункті пропуску «Бориспіль», де прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» не пропустили в Україну іноземку, яка не мала з собою документів.

Жінка прибула літаком «Стамбул-Київ», проте, під час паспортного контролю виявилося, що у неї немає жодних документів, які б підтверджували її особу. З її слів вона є громадянкою Гамбії, 1999 року народження.

Оскільки жінка не мала документів, які надавали б їй право перетинати кордон, у в’їзді в Україну їй було відмовлено. Наразі вона повернеться назад зворотним рейсом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси