Під час обшуків на Буковині правоохоронці вилучили майже 35 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
07 лютого 2020 16:25

В ході проведених заходів правоохоронці виявили у приміщеннях 34,5 тисячі пачок сигарет без марок акцизного збору, підготовлених до переправлення.

Спільна міжвідомча група у складі прикордонників Чернівецького загону, співробітників СБУ та ДФС, під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області провела обшуки в н.п. Селятин Путильського району Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що шестеро жителів регіону облаштували у прикордонному селищі підпільні склади для зберігання сигарет іноземних марок. Для цього вони орендували шість приватних житлових будинків з господарськими спорудами. Контрафактну тютюнову продукцію порушники планували нелегально переправляти до однієї з європейських країн.

В ході проведених заходів правоохоронці виявили у приміщеннях 34,5 тисячі пачок сигарет без марок акцизного збору, підготовлених до переправлення. Попередньо вартість «товару» становить майже 800 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 199 «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів» та ч. 1 ст. 204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» ККУ.

Заходи по встановленню усіх обставин справи та кола осіб, причетних до протиправної діяльності, тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси