Персонал Морської охорони невпинно нарощує професійний потенціал

НАЗАД
11 квiтня 2019 11:29

У новоствореному відділі спеціальних дій на воді в Ізмаїлі вчорашні випускники першого навчального курсу вже приступили до виконання завдань за посадою.

Враховуючи орієнтир на готовність бійців спецпідрозділу до надання силової підтримки оглядовій групі корабля чи катера, щоденні заняття новоспечених «спеців» зосереджені на відточуванні відповідних навичок: ведення вогню в умовах стислих суднових приміщень, застосування спеціальних засобів та блокування спротиву порушників і таке інше. «Тож, курс підготовки в Навчальному центрі Морської охорони тільки заклав основи, а відточування вмінь та бездоганність практичного застосування відпрацьовується щоденними вправами», - каже командир підрозділу Микола Баніт.

У рамках робочої зустрічі керівництва Морської охорони та радника з питань контролю за експортом Державного департаменту США та представників Програми прикордонної безпеки (ExBS) Посольства США в Україні було обговорено перспективу комплексного навчання персоналу відділів спеціальних дій на воді.

Американським партнерам українські прикордонники показали рівень підготовки штурмових груп та їх оснащення, обговорили питання та напрями підготовки, які потребують додаткового навчання. У червні поточного року американські інструктори на базі Навчального центру морської охорони проведуть комплексні тренінги із підготовки штурмових груп спецпідрозділів морської охорони.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси