Олександр Дзюбелюк, Володимир Блажко, Павло Дмитренко, Віктор Соколовський – назавжди у наших серцях!

НАЗАД
27 липня 2021 12:00

27 липня 2014 року, четверо мужніх охоронців кордону загинули під час масованого артобстрілу пункту пропуску «Довжанський».

Російсько-терористичні війська випустили понад 250 снарядів у напрямку українського пункту пропуску. З 10:00 до 13:05 та з 13:30 до 14:45 27 липня 2014 року по пункту пропуску «Довжанський» (Луганська область) гатила артилерія з населеного пункту Черніков (РФ). Прикордонники втратили 4 бійців, ще 2 охоронці кордону отримали поранення.

Олександр Дзюбелюк. 23 липня, за три дні до загибелі, молодий офіцер приймав вітання від бойових товаришів з днем народження. Йому виповнилося 24 роки. Без сина лишилися батько та мати.

За місяць до героїчної смерті на бойовому посту зустрів своє 32­річчя Володимир Блажко. Без чоловіка і батька залишилися дружина та донька.

Лише 44 роки відміряла доля Павлові Дмитренку. Без Павла лишилися дружина і син.

Віктору Соколовському було лише 28.

Схиляємо голови перед мужніми воїнами­прикордонниками, які загинули на варті, не зрадивши Батьківщині та Присязі. Вони віддали життя за те, щоб Україна жила у спокої та мирі! Пам’ятаймо про них.

Сьогодні в органах Держприкордонслужби, біля меморіальних комплексів, на могилах та ритуальних майданчиках пам’ять героїв вшанували родичі, побратими, військовослужбовці Держприкордонслужби та небайдужі українці.

Вічна пам’ять героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси