«Нове обличчя кордону». Розпочато тестування охочих служити в Державній прикордонній службі України

НАЗАД
07 травня 2019 09:22

Сьогодні стартувало інспектування молодих, амбітних та вмотивованих людей, які виявили бажання стати новим обличчям Держави на кордоні.

Відбір кандидатів проводиться в підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», «Одеса-аеропорт», «Львів-аеропорт», «Дніпро», «Харків», «Пархоменкове» і «Римачі», «Рава-Руська» і «Шегині».

Інформуємо, що для кандидатів, які зареєструвались в проекті «Нове обличчя кордону» в період з 1 по 26 квітня 2019 року, вже сьогодні розпочато автоматизоване тестування, яке проходить у Києві, Луцьку, Львові, Одесі та Харкові та триватиме до 11 травня 2019 року.

А для кандидатів, які зареєструвались у проекті в період з 1 по 31 березня 2019 року та успішно пройшли етап тестування, перевірка рівня фізичної підготовки та кваліфікаційні співбесіди відбудуться у Києві з 13 по 15 травня 2019 року.

Всього заявки на участь у проекті «Нове обличчя кордону» подали майже 650 кандидатів, 60% з яких – цивільна молодь. Загалом планується відібрати близько 450 осіб.

Нагадаємо, що брати участь у відборі мають право як військовослужбовці Держприкордонслужби на посади сержантського та офіцерського складу, так і цивільна молодь – на посади сержантського складу.

Варто зазначити, що серед дев’яти підрозділів прикордонного відомства, які сьогодні очікують на нове поповнення, передові місця із подачі заявок посіли відділ прикордонної служби «Харків», ОКПП «Київ» та авіаційний пункт пропуску «Львів».

Більше інформації щодо проекту «Нове обличчя кордону» за посиланням: https://newface.dpsu.gov.ua/

Приєднуйтесь до команди професіоналів. Саме ви можете стати новою формацією прикордонників та обличчям кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси