(ВІДЕО) «Нове обличчя керівного складу». У Держприкордонслужбі завершився черговий конкурсний відбір

НАЗАД
18 лютого 2022 15:42

Відбір до резерву на посади перших заступників начальників органів охорони державного кордону – начальників штабів за проєктом НОКС проходив у Національній академії Державної прикордонної служби України.

Упродовж трьох днів 12 офіцерів виборювали перші сходинки рейтингу, який в результаті став основою кадрового резерву на ці посади. Під час відбору претендентам необхідно було скласти низку тестів з військових та загальних дисциплін та пройти кваліфікаційну співбесіду з членами комісії.

Процедура відбору чесна, прозора та відкрита, основана на впровадженні кращих практик щодо відбору кандидатів на керівні посади. До заходу були залучені експерти представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та громадської організації «Європа без кордонів». Участь у заходах фінальної частини конкурсу взяв Директор Департаменту організації роботи, планування та контролю Адміністрації Держприкордонслужби  Андрій Віхтюк. Також на заході були присутні міжнародні партнери, зокрема офіцер запасу Прикордонної варти Республіки Польща, позаштатний консультант Міжнародної організації з міграції Артур Васовскі та експерт з управління кордонами, позаштатний консультант Міжнародної організації з міграції Станіслав Буракшаєв.

Андрій Віхтюк привітав кандидатів із завершенням відбору та подякував міжнародним партнерам за підтримку. Він зазначив, що впровадження проєкту НОКС дозволило реалізувати амбітне завдання зі створення ефективного механізму підготовки та відбору офіцерів на відповідальні посади в органах охорони державного кордону.

«Після двох років успішної реалізації проєкту ми можемо впевнено говорити про те, що НОКС став стандартом, еталоном відбору керівного складу прикордонного відомства», – сказав Андрій Віхтюк.

Під час заходу учасникам, які показали високий рівень підготовки та посіли перші позиції рейтингу вручили сертифікати про зарахування до кадрового резерву на відповідні посади.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси