Нашпигований м’ясом автомобіль проривався в Україну

НАЗАД
09 вересня 2013 14:16

Українець вирішив все ж доставити продукцію в Україну, але цього разу оминаючи контроль і за деякий час чоловік повернувся. Він на великій швидкості спробував прорватися через державний кордон.

Вчора вночі в Україну через пункт пропуску «Доманове», що на Волині повертався наш співвітчизник. Чоловік рухався легковим автомобілем «Опель».

Під час проходження контролю з'ясувалося, що 36-річний українець перевозить м’ясну та молочну продукцію білоруського виробництва. Враховуючи, що ввезення з Білорусі в Україну продукції та сировини сприятливої до Африканської чуми свиней заборонено, представники ветеринарної та митної служб відмовили в її перевезенні. Після цього чоловік виїхав за межі пункту пропуску в напрямку Білорусі. Проте українець вирішив все ж доставити продукцію в Україну, але цього разу оминаючи контроль і за деякий час чоловік повернувся. Він на великій швидкості спробував прорватися через державний кордон. Прикордонники відразу подали команду «Бар’єр» та зупинили транспортний засіб за 5 метрів до лінії паспортного контролю. Водія було затримано та викликано співробітників міліції. Як з'ясувалося чоловік спробував перевезти майже 170 кілограмів м’ясопродуктів та 342 кілограми молокопродуктів. Наразі на нього складені документи адміністративного провадження. Крім того у водія вилучили й автомобіль. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси