Наркотики та зброя: співробітники ДПСУ провели обшуки у прикордонних контрольованих районах Вінниччини

НАЗАД
23 жовтня 2023 10:00

Під час реалізації оперативної інформації щодо незаконного обігу наркотичних засобів прикордонники Могилів-Подільського загону спільно зі співробітниками Нацполіції здійснили санкціоновані обшуки приватних домоволодінь та службового приміщення, що належать мешканцям Могилів-Подільського.

За результатами обшуків правоохоронці виявили близько одного кілограма наркотичної речовини рожевого кольору, ймовірно – амфетамін, розфасованого для продажу в поліетиленових згортках, а також понад 100 пакетів, розфасованих для продажу із зеленою речовиною рослинного походження. Крім того, за адресою проживання одного з фігурантів кримінальної справи виявлено реактиви, колби для виготовлення хімічних речовин, травматичний пістолет та набої до нього, банківські картки, ваги харчові, а також грошові кошти у сумі 20 тисяч доларів США.

Виявлені предмети правоохоронці вилучили. Організатору оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси