Напідпитку двоє чоловіків спробували напасти на прикордонника

НАЗАД
09 вересня 2013 14:22

Дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Керч» Сімферопольського загону зазнав нападу двох невідомих. Захищаючись від нападників, правоохоронець здійснив попереджувальний постр

В неділю вночі дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Керч» Сімферопольського загону зазнав нападу двох невідомих.

Прикордонник перебував під час виконання службових обов’язків в районі одного з причалів села Глазовка Керченського району. До нього підійшло двоє чоловіків в нетверезому стані та почали прискіпуватися. У той час, як дільничний інспектор намагався уникнути конфліктної ситуації, один з чоловіків раптово наніс прикордоннику удар рукою. Захищаючись від нападників, правоохоронець здійснив попереджувальний постріл. Проте це ще більше розлютило нападників, а оковита, певно, несла чоловіків на подальші «пригоди». Під час чергової спроби нападу прикордоннику довелося застосувати пристрій для відстрілу гумових куль для ураження нападників. Після цього один з учасників конфлікту втік, а іншому прикордонник викликав карету швидкої допомоги та надав першу медичну допомогу. Прибулі медичні працівники, провівши попередній огляд чоловіка з’ясували, що загрози його життю та здоров'ю не має і доставили до лікарні. По факту нападу було проінформовано співробітників МВС та прокуратури.

Пораненим нападником виявився 49-річниий громадянин Росії. За деякий час затримали й другого правопорушника – 43-річного громадянина України, уродженця Керчі. Наразі проводяться слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси