Напередодні вихідних українки намагались вивезти дітей до Польщі та Італії без згоди чоловіків

НАЗАД
19 квiтня 2013 11:06

 

У ході перевірки бази даних прикордонники встановили, що батько на момент підписання згоди знаходився за кордоном і в Україну не повертався. А отримати документ жінці допомо

 

У п’ятницю вранці у пункті пропуску «Шегені», що на кордоні з Польщею, прикордонники затримали громадянку України з Івано-Франківської області. Жінка слідувала до сусідньої країни зі своїм 5-річним сином. Зі слів матері, вона їхала з туристичною метою. На паспортний контроль вона надала нотаріально посвідчену заяву від батька. Проте у ході перевірки бази даних прикордонники встановили, що батько на момент підписання згоди знаходився за кордоном і в Україну не повертався. В подальшому жінка зізналася, що нібито їхала до свого чоловіка, який вже рік працює в Польщі. А згоду в приватного нотаріуса отримати їй допомогла знайома.

Як уже повідомляла Держприкордонслужба, вночі цього ж дня,  на пішому переході пункту пропуску «Шегині»  прикордонники Мостиського загону затримали ще одну нашу співвітчизницю. 31-річна жінка намагалася перетнути кордон та потрапити в Італію зі своїм сином 2003 року народження і теж мала  підроблену нотаріально посвідчену згоду від батька.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси