На Закарпатті затримали групу наркоторговців

НАЗАД
07 грудня 2023 12:06

Оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками Нацполіції та СБУ викрили злочинне угруповання, яке займалося розповсюдженням наркотичних і психотропних речовин на території Закарпатської області.

Заходи із затримання проводили у місті Ужгород та в Ужгородському районі за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури.

Правоохоронці встановили, що п'ятеро членів угруповання, організованого 30-річним місцевим жителем, займалося збутом наркотиків оптовим покупцям та наркозалежним особам. Кожен із затриманих виконував свою чітку роль у схемі.

У рамках кримінального провадження було проведено 14 обшуків за адресами проживання фігурантів справи. У ході них правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, розфасовані у зіп-пакети і дозовані у шприцах, амфетамін, метамфетамін, PVP-солі, а також цілий арсенал зброї і  боєприпасів, легкові автомобілі, оргтехніку, мобільні телефони, банківські картки, грошові кошти, чорнові записи, спеціальні технічні засоби.

Фігурантів справи затримали в порядку ст.208 КПК України та помістили ізолятор тимчасового тримання Головного управління Нацполіції. Їм оголосили підозру у вчиненні кримінального злочину, відповідальність за який передбачена ч.2 ст.307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси