На Закарпатті та Львівщині затримали порушників законодавства з прикордонних питань

НАЗАД
06 сiчня 2018 10:46

Учора вдень поблизу державного кордону на території України затримано 4 громадянина В’єтнаму.

Учора вдень, прикордонним нарядом відділу «Великий Березний» Чопського загону, в ході реалізації завчасно отриманої оперативної інформації, під час спільного патрулювання зі словацькими колегами по суміжній території, поблизу державного кордону на території України затримано 4 громадянина В’єтнаму. Усі чоловіки при собі паспортних документів не мали.

Затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та встановлення обставин скоєного правопорушення. Крім того, встановленим порядком на іноземців складено протоколи за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Крім того, минулої доби дільничному інспектору прикордонної служби відділу «Шегині» Мостиського загону від місцевого жителя Львівщини надійшла інформація про рух двох невідомих осіб у бік держрубежу. Одразу на вказаний напрямок вислано групу реагування для перевірки отриманої інформації, пошуку та затримання невідомих осіб. Як результат, в ході пошукових заходів поблизу лінії кордону було затримано 2 громадян Ірану, які мали при собі паспорти.

Наразі затриманих осіб доставлено до відділу з метою встановлення обставин правопорушення. Також складено протоколи за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси