На Закарпатті прикордонники затримали авто, в якому українець віз 4 нелегалів із Сирії та Алжиру

НАЗАД
15 вересня 2017 08:46

Четверо незаконних мігрантів затримали сьогодні вночі прикордонники Чопського загону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017».

Четверо незаконних мігрантів затримали сьогодні вночі прикордонники Чопського загону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017».

Інформацію про можливу появу поблизу держрубежу групи нелегалів правоохоронці завчасно отримали від оперативних співробітників Держприкордонслужби. Тому було посилено заходи з охорони кордону та вислано додаткові наряди у вказаний район. Невздовзі спільна міжвідомча група прикордонників Чопського загону, оперативників Західного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітників Національної поліції на околиці н.п. Перечин затримала легковий автомобіль «Фольксваген». В ньому наш співвітчизник, житель Мукачева, намагався доставити до кордону двох громадян Сирії та двох громадян Алжиру.

Наразі затриманих іноземців доставлено до Перечинського відділу поліції в Закарпатській області для проведення первинних слідчих дій. Після проведення відповідних фільтраційних заходів їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

Водію, який перевозив іноземців, попередньо кваліфікують вчинення злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України».     

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси