На Закарпатті прикордонники викрили двох організаторів незаконного переправлення чоловіків через кордон

НАЗАД
16 листопада 2022 16:45

На Закарпатті, в рамках відкритого за матеріалами головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону кримінального провадження за ч.3 ст.332 ККУ, правоохоронці викрили злочинне угруповання.

Злочинці виготовляли для чоловіків призовного віку фіктивні медичні довідки з неіснуючими діагнозами. Згодом довідки використовувалися військовозобов’язаними для незаконного перетину кордону.

За свої «послуги» чоловік та жінка, які є мешканцями міста Мукачево, отримували грошові винагороди у розмірі 8 – 9 тисяч доларів США.

Днями оперативні співробітники Мукачівського прикордонного загону спільно з співробітниками головного відділу КР УСБУ та слідчого управління ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері затримали двох організаторів протиправної діяльності під час отримання ними неправомірної грошової винагороди у розмірі 2700 доларів США та 8 000 гривень.  

Фігурантів затримали, їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси