На українсько-російському кордоні прикордонники затримали 8 тонн бразильського м’яса

НАЗАД
12 липня 2012 14:23

Вчора вранці на кордоні з Росією прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону затримали 8 тонн бразильського м'яса.

Вчора вранці на кордоні з Росією прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону затримали 8 тонн бразильського м'яса. Інформацію про наміри порушників переправити контрабандний товар співробітники прикордонного відомства отримали завчасно, тож на них чекали.

За 5 метрів від кордону на напрямку українського населеного пункту Грабовське та російського Почаєво прикордонний наряд виявив вантажний автомобіль «ДАФ» української реєстрації. Керував автівкою громадянин Вірменії, що постійно проживає на території України. Чоловік мав при собі посвідку на постійне проживання в Україні. Вантажівка була завантажена 8 тонами замороженого м'яса виробництва Бразилії.

Крім того було затримано автомобіль «ВАЗ», яким їхало 5 наших співвітчизників. Чоловіки супроводжували товар до кордону. Проте після зустрічі з прикордонниками вони почали заперечувати свою причетність до вантажу. Однак оскільки вони не мали при собі документів їх було притягнуто до відповідальності.

Про затримання проінформовано співробітників СБУ та російських прикордонників. Наразі автомобіль затримано, як засіб незаконного переміщення товарів. Вилучили й бразильське м'ясо, яке оцінили у 400 тисяч гривень. В таку ж суму оцінили і вантажівку. А от водію доведеться сплатити 1700 гривень штрафу за спробу незаконного перетину кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси