На українсько-молдовському кордоні відкрили пункт пропуску «Гребеники»

НАЗАД
19 березня 2013 12:24

У Великомихайлівському районі Одеської області відбулось відкриття оновленого місцевого пункту пропуску «Гребеники», що на українсько-молдовському кордоні. 

 

У Великомихайлівському районі Одеської області відбулось відкриття оновленого місцевого пункту пропуску «Гребеники», що на українсько-молдовському кордоні. У заходах взяв участь Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин, представники області та місцевої влади. Під час урочистостей гості оглянули територію оновленого пункту пропуску та ознайомились з новітньою технікою прикордонників, які нестимуть службу. Загалом було повністю модернізовано будівлю пункту пропуску, обладнано кімнати для персоналу та здійснення прикордонного контролю, а також  встановлено шлагбауми з дистанційним управлінням,  засоби для примусової зупинки та зменшення швидкості. Реконструкція пункту пропуску дозволить значно збільшити його пропускну спроможність. Крім того зміниться і сам режим роботи пункту пропуску. Під час свого виступу Микола Литвин зазначив, що з сьогоднішнього дня він працюватиме в цілодобовому режимі. Наприкінці заходу Голова Держприкордонслужби України ще раз привітав прикордонників та нагородив кращих відомчими відзнаками.

Пункт пропуску  «Гребеники – Тирасполь»  функціонує з 1997 року. В ньому здійснюється пропуск  громадян України і Республіки Молдова, які  проживають в прикордонних районах. Протягом цього року через пункт пропуску прослідувало понад 66 тисяч осіб та біля 26 тисяч транспортних засобів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси