На Волині прикордонники затримали «Ауді» з понад 30 ящиками білоруських сигарет

НАЗАД
14 листопада 2012 12:02

У ході перевірки, поблизу покинутої будівлі в селі Підлісся Любомльського району, прикордонний наряд помітив автомобіль «Ауді А6»  польської реєстрації. Автівка саме виїжджала

Учора на ділянці відділу «Грабове», що на Волині, прикордонники Луцького загону затримали автомобіль вщент запакований сигаретами.

Інформацію про можливе місце накопичення контрабандних сигарет для подальшої їх переправки через Західний Буг охоронці кордону отримали заздалегідь. У ході перевірки, поблизу покинутої будівлі в селі Підлісся Любомльського району, прикордонний наряд помітив автомобіль «Ауді А6»  польської реєстрації. Автівка саме виїжджала з подвір’я покинутої оселі. Водій транспортного засобу, побачивши  службовий автомобіль прикордонників, різко звернув з дороги в поле, збив огорожу та виїхав на городи. Але в таких умовах зміг проїхати лише кілька десятків метрів, після чого вискочив з автомобіля  та вдався до втечі.

На місце були викликані представники МВС. Після складання відповідних документів «Ауді» за допомогою евакуатора доставили до райвідділу міліції. Правоохоронці спільно оглянули авто та вилучили з салону 30 ящиків та 11 блоків сигарет білоруського виробництва. Одночасно почали пошук громадянина України, жителя сусіднього району, який декілька місяців назад в’їхав на цьому автомобілі в Україну із Польщі. Але вранці він сам прийшов до райвідділу міліції та заявив, що це його авто. На запитання стосовно правопорушення громадянин відмовився взагалі давати будь-які пояснення.

Наразі правоохоронці проводять усі необхідні перевірочні заходи, після чого матеріали по автомобілю та сигаретам на суму майже 100 тисяч гривень будуть передані до суду для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси